Five spice wok roll met gewokte kip, shii-take en Chinese kool

home > conimex-recepten > Five spice wok roll met gewokte kip, shii-take en Chinese kool

Snijd de kipfilet in plakjes. Maak de paddenstoelen schoon en halveer eventueel de grote exemplaren. Was en snijd de kool in reepjes. Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de kip 5 minuten. Voeg de paddenstoelen en de kool toe en wok deze 5 minuten mee. Voeg 6 eetlepels woksaus toe. Wok nog 1 minuut. Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verdeel het kip-groentemengsel over de wok rolls en bestrooi ze
met de bieslook. Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Zet voor een lekker knappertje Conimex Gebakken Uitjes op tafel.

Lekker anders kan ook:
Voeg met de kip 1 fijngesneden teentje knoflook en wat geraspte verse gember toe. Vervang de kipfilet door roerbakvleesreepjes of stevige visfilet zoals zalm.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Aziatische garnalendip en Aziatische vlaflip.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 3 personen:

300 g kipfilet 250 g shii-take paddenstoelen 1 kleine Chinese kool Conimex Woksaus Chinese Five Spice Conimex Wok Olie 1 pak Conimex Wok Rolls 2 el fijngeknipte bieslook