Gewokte Kerrie masala vis met citroen en koriander

home > conimex-recepten > Gewokte Kerrie masala vis met citroen en koriander

Snijd de vis in stukken van ca. 3 cm.

Was en rasp de citroenschil op een fijne rasp. Pers de citroen uit en besprenkel de vis met 2 theel. citroensap.

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de snijbonen de laatste 5 minuten met de rijst mee.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de stukjes visfilet 3 minuten. Roer de saus door de vis en laat 3 minuten pruttelen.

Meng ondertussen de rijst en de snijbonen met de geraspte citroenschil, koriander, ketjap en citroensap naar smaak.

Schep de rijst op 3-4 borden en schep de kerrie masala vis ernaast. Leg de kroepoek erbij.

Op tafel
Zet de rest van de Conimex Cassave Kroepoek op tafel en geef er eventueel ook extra Ketjap Manis bij om er zelf naar smaak aan toe te voegen.

Lekker anders kan ook:
In plaats van visfilet kun je voor dit gerecht grote rauwe garnalen gebruiken. De citroen kan worden vervangen door limoen.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g stevige visfilet (bijv. pangasiusfilet) 1 citroen 400 g witte rijst 600 g gesneden snijbonen Conimex Wok Olie 1 zak Conimex Roerbaksaus Kerrie Masala 2 eetl. fijngehakte koriander ½ zak Conimex Cassave Kroepoek 1 eetl. Conimex Ketjap Manis