Gewokte Sweet Chili Noedels met paprika en Kroepoek

home > conimex-recepten > Gewokte Sweet Chili Noedels met paprika en Kroepoek

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

Snijd de paprika’s in dunne reepjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 3 min. Voeg de paprika en de preiringen toe en roerbak 5 min. mee. Voeg de noedels en de woksaus toe en wok 2 min. mee.

Verkruimel de kroepoek.

Verdeel de noedels over 4 borden of kommen en bestrooi met de verkruimelde kroepoek en de koriander.

Op tafel
Serveer er de nieuwe Conimex Smaakmaker Kroepoek Sweet Chili bij.

Lekker anders kan ook:
Gebruik in plaats van gekookte Noedels, 2 zakjes Conimex kant-en-klare Wok Noedels. Vervang de koriander door peterselie of bladselderij.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

1 zak (250 g) Conimex Wok Noedels
2 rode paprika’s
Conimex Wok Olie
400 g roerbak vleesreepjes
400 g preiringen
1 flesje Conimex Woksaus Sweet Chili
1/3 zakje Conimex Kroepoek Sweet Chili
4 eetl. fijngehakte koriander