Japanse wok noedels met Beef Teriyaki en paprika

home > conimex-recepten > Japanse wok noedels met Beef Teriyaki en paprika

Snijd de shii-take paddenstoelen in plakjes, de lente-uitjes in stukjes en de paprika in dunne reepjes.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de biefstukreepjes 2 minuten. Voeg de paprika en de lente-ui toe en wok nog 3 minuten. Schep de woksaus erdoor en verwarm alles 3 minuten.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de shii-takes 3 minuten. Voeg de kokos, noedels en sojasaus toe en wok nog 2 minuten. Schep de bieslook erdoor.

Verdeel de noedels en de beef teriyaki over 2 borden.

Op tafel
Zet Conimex Kroepoek Cassave op tafel voor een extra lekker knappertje.

Lekker anders kan ook:
Gebruik in plaats van shii-take paddenstoelen champignons. Het is ook erg lekker om wat fijngehakte knoflook met de paddenstoelen mee te bakken.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

150 g shii-take paddenstoelen
1 bosje lente-uitjes
1 rode paprika
Conimex Wok Olie
200 g dikke biefstukreepjes
1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Beef Teriyaki
½ eetl. Conimex Geraspte Kokos
1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels
2 eetl. Conimex Sojasaus
1 eetl. fijngeknipte bieslook