Kipsaté Wok Rolls met wokgroenten en gebakken uitjes

home > conimex-recepten > Kipsaté Wok Rolls met wokgroenten en gebakken uitjes

Snijd de kipfilet in brede reepjes. Snijd de sla in reepjes. Verhit ondertussen een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok de
kipreepjes 2 minuten. Voeg de groenten toe en wok ze 2 minuten mee. Voeg 2 dl water en de boemboe toe en breng aan de kook.
Laat het ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Verwarm de Wok Rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verdeel de slareepjes en het kip-groentemengsel over de Wok Rolls en
bestrooi ze royaal met de gebakken uitjes.
Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Conimex Hot Kroepoek voor een lekker pittig knappertje.

Lekker anders kan ook:
Voeg met de slareepjes ook plakjes komkommer en tomaat toe.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Ananassalade en verse munt met vanille-ijs toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 3 personen:

300 g kipfilet halve krop ijsbergsla 1 bakje Conimex Boemboe
Ajam Pinda Saté Conimex Wok Olie 500 g gemengde roerbakgroenten 1 pak Conimex Wok Rolls Conimex Gebakken Uitjes