Knoflookkoriander rijst met paksoi en rode ui & gegrilde kip

home > conimex-recepten > Knoflookkoriander rijst met paksoi en rode ui & gegrilde kip

Snijd de kip in dunne plakjes. Pel en pers het teentje knoflook fijn. Meng de kip met de knoflook, wat peper,en zout, de djintan en 1 el olie. Rijg de plakjes kipfilet aan satéstokjes.

Snijd de paksoi in reepjes. Pel de uien en snijd in partjes.

Verhit een grillpan of hapjespan, rooster de kip in ca. 8 min. rondom gaar en goudbruin.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de uienpartjes 4-5 minuten. Voeg de paksoi toe en wok 2 minuten mee. Voeg de rijst en de woksaus toe en warm het geheel goed door.

Verdeel de rijst over 4 borden en leg de gegrilde kip ernaast.

Op tafel
Zet Conimex Gebakken Uitjes op tafel voor een lekker knappertje.

Lekker anders kan ook:
Gebruik in plaats van 2 zakjes Yellow Long Grain Wok Rijst, 2 zakjes kant-en-klare Wok Noedels. Bestrooi op het laatst met fijngeknipte verse koriander.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g kipfilet 1 teentje knoflook 2 theel. Conimex Djintan Conimex Wok Olie 1 paksoi 2 rode uien 2 zakjes Conimex Yellow Long Grain Wok Rijst 12 eetl. Conimex Woksaus Knoflook Koriander