Knoflooknoedels met paksoi en pittige sweet chili kip

home > conimex-recepten > Knoflooknoedels met paksoi en pittige sweet chili kip

Pel de uien en de knoflook en snijd ze in reepjes. Snijd de paksoi in repen.

Snijd de kipfilet in 6 stukken.

Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de kip 3 minuten.

Voeg de helft van de uien toe en wok nog 3 minuten. Schep de woksaus erdoor en verwarm alles 5 minuten.

Verhit ondertussen een wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de rest van de uien en de paksoi 3 minuten.

Voeg de knoflook toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg de noedels toe en wok 2 minuten. Schep de peterselie erdoor.

Verdeel de noedels en de sweet chili kip over 2 grote kommen en geef de kroepoek erbij.

Op tafel
Geef er lekker kruidige Conimex Sambal Badjak bij en eventueel ook Ketjap Manis om over de noedels te druppelen.

Lekker anders kan ook:
De paksoi kun je vervangen door voorgesneden roerbakgroenten.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

2 kleine uien 2 teentjes knoflook 300 g paksoi 200 g kipfilet Conimex Wok Olie 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Sweet Chili 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels 2 eetl. fijngehakte peterselie ¼ zak Conimex Hot Kroepoek