Noedels groente & paddenstoelen met Beef Teriyaki

home > conimex-recepten > Noedels groente & paddenstoelen met Beef Teriyaki

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak de wokgroenten 3 min. Voeg de noedels toe en wok ze 2 min. mee. Verdeel over 2 borden en besprenkel met het limoensap. Een beetje laten afkoelen.

Verwarm de woksaus in een koekenpan. Leg de plakjes runderrollade in de woksaus en verwarm ze 1 min.

Schuif het vlees naar 1 kant van de pan. Schep de woksaus over de noedels met groenten. Leg de plakjes rollade erop en strooi de bieslook erover.

Op tafel
Geef er lekker knapperige Conimex Smaakmaker Kroepoek Cassave bij.

Lekker anders kan ook:
Vervang het vlees eventueel door dungesneden fricandeau (vleeswaar), deze wordt op dezelfde manier bereid als de rosbief.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

Conimex Wok Olie 400 g wokgroenten met paddenstoelen 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels 3 eetl. limoensap 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Beef Teryaki 150 g dungesneden rosbief of runderrollade 2 eetl. geknipte bieslook