Noedels met Chinese Sweet & Sour groenten en cashewnoten

home > conimex-recepten > Noedels met Chinese Sweet & Sour groenten en cashewnoten

Maak de rode peper schoon en snijd in zo dun mogelijke reepjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de groenten 3 minuten. Schep de woksaus erdoor en verwarm alles 5 minuten.

Verhit ondertussen een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de peperreepjes
1 minuut. Voeg de noedels, de cashewnoten en de helft van de groene kruiden toe en wok 2 minuten.

Verdeel de noedels en de Sweet & Sour groenten over 2 grote kommen, bestrooi met de kroepoek en de rest van de groene kruiden.

Op tafel
Geef er lekker frisse Conimex Atjar Tjampoer bij en eventueel ook Ketjap Manis om over de noedels te druppelen.

Lekker anders kan ook:
De roerbakgroenten kunnen worden vervangen door in reepjes gesneden paksoi en voor een niet-vegetarische variant: voeg uitgebakken blokjes spek toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 2 personen:

½ rode peper Conimex Wok Olie 400 g Chinese roerbakgroenten 1 zakje (80 ml) Conimex Woksaus Chinese Sweet & Sour 1 zakje Conimex (kant-en-klare) Wok Noedels 75 g gezouten cashewnoten 2 eetl. fijngehakte groene kruiden (zoals bijv. bieslook, koriander en/of peterselie) ¼ zak Conimex Kroepoek Cassave