Rode Curry kip met broccoli en koriandernoedels

home > conimex-recepten > Rode Curry kip met broccoli en koriandernoedels

Snijd de kipfilets elk in 5 stukken.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip 3 minuten. Wok de broccoliroosjes vervolgens 4 minuten mee.

Roer de kruidenpasta, 1 eetl. gembersiroop en 2 dl water erdoor. Laat het geheel 3-4 minuten op een hoog vuur koken totdat de helft van het vocht verdampt is.

Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten. Voeg 3 eetl. koriander, ½ eetl. gembersiroop en de ketjap toe.

Schep de koriandernoedels en rode curry kip met broccoli op 4 borden. Strooi de rest van de koriander over de curry en leg de kroepoek ernaast.

Op tafel
Zet lekker frisse Conimex Atjar Tjampoer op tafel.

Lekker anders kan ook:
Vervang water bij de kruidenpasta voor Conimex Romige Kokosmelk. Laat de gembersiroop achterwege. Koriander kan worden vervangen door bieslook of peterselie.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g kipfilet Conimex Wok Olie 600 g (kleine) broccoliroosjes 1 bakje Conimex Kruidenpasta voor Rode Curry 1½ eetl. Conimex Gembersiroop 1 zak (250 g) Conimex Wok Noedels 4 eetl. fijngehakte koriander 2 eetl. Conimex Ketjap Asin ½ zak Conimex Kroepoek Naturel