Sweet chili noedels met atjar taugé

home > conimex-recepten > Sweet chili noedels met atjar taugé

Pel en snijd de knoflook in plakjes.

Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de boontjes ca. 8 minuten. Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Voeg de hamblokjes en de knoflook toe aan de boontjes en wok 2 minuten mee. Voeg de noedels, de woksaus en de uitgelekte atjar toe en warm het geheel goed door. Verdeel de sweet chili noedels over 4 diepe borden en bestrooi royaal met de koriander.

Op tafel
Geef er ananasstukjes bij voor een fruitig zoete smaak.

Lekker anders kan ook:
Vervang de hamblokjes door krokant gebakken blokjes tofu.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Kruidige kippensoep en Lychee-, sinaasappel- en aardbeisalade toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

2 teentjes knoflook Conimex Wok Olie 600 g gebroken sperziebonen 1 zak Conimex Wok Noedels (250 g) 250 g hamblokjes 10 el Conimex Woksaus Thaise Sweet Chili 1 pot Conimex Atjar Taugé 4 el fijngehakte koriander