Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

home > conimex-recepten > Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de visfilet in mooie blokjes. Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes
voorzichtig 1 minuut. Voeg de kruidenpasta en de kokosmelk toe en laat de vis op een laag vuur ca.
5 minuten zachtjes pruttelen Verhit een andere wok of grote hapjespan, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de groenten 3 minuten. Breng op smaak met een scheutje sojasaus. Meng de warme rijst met de koriander. Verdeel de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de knapperige
groenten ernaast.

Op tafel
Lekker met knapperige Conimex Kroepoek Cassave.

Lekker anders kan ook:
Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Salade van gerookte kip en ananas en Rijst-kokosdessert met
rode vruchten toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 4 personen:

400 g rijst 400 g stevige visfilet (bijv. roodbaarsfilet) Conimex Wok Olie 1 bakje Conimex Kruidenpasta
voor Rode Curry 1 pakje Conimex Romige Kokosmelk 500 g Thaise roerbakgroenten Conimex Sojasaus 4 el fijngehakte koriander