Wok Roll met Badjak-vleesreepjes en boontjessalade

home > conimex-recepten > Wok Roll met Badjak-vleesreepjes en boontjessalade

Kook de boontjes in 3-4 minuten gaar. Giet ze af in een vergiet, spoel ze met koud water af en laat ze goed uitlekken. Haal ondertussen de blaadjes sla los, was en droog ze. Roer een dressing van de gembersiroop, de azijn, 1 el olie en naar smaak eventueel wat zout en peper. Meng dit met de boontjes.

Verhit een grote wok, schenk er wat olie in en wok hierin de vleesreepjes 3 minuten. Voeg naar smaak sambal en een scheutje ketjap toe en laat dit 2 minuten op hoog vuur inkoken.

Verwarm ondertussen de Wok Rolls volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg blaadjes sla en wat boontjes op de Wok Rolls en verdeel de vleesreepjes erover. Rol ze op en leg ze op de borden. Zet de rest van de sla en boontjes in een schaaltje op tafel.

Lekker anders kan ook
Voeg in reepjes gesneden rode ui en 3 el fijngehakte koriander toe aan de boontjessalade.

Op tafel
Zet Conimex Seroendeng en Gebakken Uitjes op tafel als extra smaakmakers.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 3 personen:

500 g gebroken sperzieboontjes 0.5 krop sla 2 el Conimex Gembersiroop 3 el azijn Conimex Wok Olie 300 g vleesreepjes Conimex Sambal Badjak Conimex Ketjap Manis 1 pak Conimex Wok Rolls