Wok Roll met Knoflook Koriandergroenten

home > conimex-recepten > Wok Roll met Knoflook Koriandergroenten

Snijd de rode peper in smalle ringetjes, snipper de ui en hak de koriander fijn.

Verhit een wok. Voeg een scheutje olie toe en wok de rode peper met de ui 2 minuten. Voeg de groenten toe en wok ze 4 minuten mee. Voeg de woksaus toe en wok nog 2 minuten.

Verwarm de wok rolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Leg blaadjes sla op de wok rolls. Verdeel de groenten erover. Bestrooi ze met de koriander en de cashewnoten. Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Op tafel
Zet Conimex Atjar taugé op tafel. Deze frisse, zoetzure salade is erg lekker bij deze wok rolls.

Lekker anders kan ook
Voeg op het laatste moment reepjes omelet aan de wokgroenten toe.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf: Kerrie-kokossoep en Ananassalade en verse munt met vanille-ijs toe.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 3 personen:

1 rode peper 1 ui klein bosje koriander Conimex Wok Olie 600 g grofgesneden wokgroenten 10 el Conimex Woksaus Knoflook Koriander 1 pak Conimex Wok Rolls 12 slabladeren (kropsla) 100 g gezouten cashewnoten