Zoete soja wok roll met tofu, paksoi en knapperige worteltjes

home > conimex-recepten > Zoete soja wok roll met tofu, paksoi en knapperige worteltjes

Was en snijd de paksoi in reepjes of trek van kleine paksoi alleen maar de blaadjes los.

Snijd de worteltjes schuin in plakjes.

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de tofu ca. 1 minuut.

Wok de worteltjes 3 minuten mee.

Voeg vervolgens de paksoi toe en wok nog 1 minuut.

Roer er vervolgens ca. 6 eetlepels woksaus door en wok nog 1 minuut.

Schep de koriander erdoor.

Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 sec. per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron. Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.

Verdeel het tofumengsel over de wok rolls. Bestrooi met gebakken uitjes en rol ze op. Leg ze op 3 borden.

Op tafel
Zet voor een heerlijk smaakaccent Conimex Mango Chutney op tafel. Geef er de frisse sambal: Conimex Sambal Tjampoer bij voor de pit.

Lekker anders kan ook:
Je kunt deze wok rolls ook lekker pittig maken door wat fijngehakte rode peper met de tofu mee te wokken. En het is ook heel lekker om de wok rolls met grofgehakte cashewnoten in plaats van met Conimex Gebakken Uitjes te bestrooien.

Zet een compleet menu op tafel
Lekker vooraf Indiase maïskoekjes en Kokossmoothie met mango.





Ingrediënten voor 4 personen

Benodigdheden voor 3 personen:

300 g paksoi

150 g geschrapte worteltjes Conimex Wok Olie 1 pakje SoFine Tofu reepjes licht gekruid Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja 3 eetlepels fijngehakte koriander 1 pak Conimex Wok Rolls Conimex Gebakken Uitjes