Bloemkool met mosterdkaassaus

home > echt-vegetarisch > Bloemkool met mosterdkaassaus

Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. In ruim kokend water met wat zout in 8-10 min. gaarkoken. Afgieten. Uien pellen en in ringen snijden. Olie verhitten in koekenpan. Hierin uienringen ca. 3 min. bakken. Gepaneerde filets toevoegen en ca. 2 min. aan elke kant bakken. Ondertussen kaassaus bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd en suiker toevoegen en 1 min. meewarmen. Aardappelen en bloemkool over 4 borden verdelen. Mosterdkaassaus over bloemkool schenken en garneren met peterselie. Gepaneerde filets met uienringen ernaast scheppen.





Ingrediënten voor 4 personen

1 zak aardappels (800 g)
1 bloemkool
2 uien
3 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes gepaneerde filets (á 90 g, Valess)
1 zakje kaassaus (48 g)
1 eetlepel Franse mosterd (potje 250 ml)
1 theelepel suiker
1 eetlepel verse peterselie (zakje 30 g)