Italiaanse maaltijdsalade

home > echt-vegetarisch > Italiaanse maaltijdsalade

Farfalle beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing. In vergiet afgieten en afspoelen onder koud stromend water. Tomaatjes wassen en halveren. Ui pellen en snipperen. Mozzarella in blokjes snijden. Olijven halveren. Zongedroogde tomaten in reepjes snijden. Farfalle vermengen met twee soorten tomaat, ui, mozzarella, olijven en olijfolie. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met focacciabrood, besprenkeld met Bread Dipping.





Ingrediënten voor 4 personen

300 g farfalle (pasta)
2 doosjes cherrytomaatjes (á 250 g)
1/2 ui
2 bolletjes mozzarella (kaas, á 125 g)
50 g groene olijven zonder pit
6 zongedroogde tomaten op olie
1/2 dl bread dipping olijfolie (fles a 250 ml)
zout en versgemalen peper