Cannelloni met spekjes en groenten

home > ovenschotels > Cannelloni met spekjes en groenten

Snipper het groen en wit van de prei en snij de wortelen in kleine stukjes. Bak de spekblokjes in wat boter knapperig en stoof de groenten in het overgebleven vet. Schenk er de bouillon bij en laat 5 minuten sudderen. Voeg room, platte kaas, spekjes en bieslook bij de groenten. Naar smaak zout en peper erbij. Kook de lasagnavellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schep op elk lasagnavel flink wat groentemengsel. Rol op en leg de vellen naast elkaar in een beboterde ovenschotel. Schep er de rest van het groentenmengsel op en bestrooi met de kaas. Zet 20 min in oven van 200ºC.





Ingrediënten voor 4 personen

8 lasagnavellen – prei – wortelen – 150 g spekblokjes – 10 cl vleesbouillon – 1 potje room – 100 g platte kaas – 100 g gemalen kaas – boter – 2 lepels bieslook – peper en zout