Roerbak van varkenshaas en paksoi

home > roerbak-recepten > Roerbak van varkenshaas en paksoi

Snijd de varkenshaas in 2 cm dikke plakken.
Verhit de olie en bak hierin de spekblokjes krokant. Voeg de ui en knoflook bij de spekblokjes. Schep de varkenshaas erdoor en roerbak op een hoge stand 4 minuten. Voeg zout en peper toe. Roerbak de paksoi en de taugé 2 minuten mee. Schep de sherry en crème fraîche met de salie erdoor en warm nog 2 minuten.





Ingrediënten voor 4 personen

250 gram varkenshaas, 1 eetlepel olijfolie of arachideolie, 50 gram magere gerookte spekblokjes, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, geperst, zout, versgemalen peper, 1 struik paksoi, in repentaugé,
scheutje sherry of witte wijn, 100 ml crème fraîche
1 eetlepel gehakte salie of dragon (vers of diepvries) of 1 theelepel gedroogd