Roerei met gerookte zalm, bieslook en crème fraîche

home > roerbak-recepten > Roerei met gerookte zalm, bieslook en crème fraîche

Kluts de eieren met een garde los en voeg daar de melk, zout en peper aan toe. Snipper de bieslook en snijd de gerookte zalm in kleine snippers. Laat de boter smelten in een pan en voeg het geklutste eimengsel toe. Laat het eimengsel al roerend stollen en voeg de zalmsnippers samen met de helft van de bieslook toe. Roer deze door het eimengsel. Verhit het geheel voorzichtig en houd een baktijd aan van maximaal een minuut. Rooster het brood. Verdeel het roerei over vier borden en bestrooi het met de overgebleven bieslook. Garneer met een lepeltje crème fraîche. Serveer tenslotte de warme toast erbij.





Ingrediënten voor 4 personen

4 eieren, 8 eetlepels melk, boter, zout, peper, 100 gram gerookte zalm, 20 sprietjes bieslook, 4 sneden wit brood, 1 theelepeltje crème fraîche