Tilapia uit de wok met mie

home > roerbak-recepten > Tilapia uit de wok met mie

Kook de mie volgens de instructies op de verpakking beetgaar. Spoel onmiddellijk koud onder de kraan en meng er een lepeltje olie door (tegen het plakken). Strooi een handje bloem in een diep bord en meng er zout en peper door. Haal de stukjes vis door de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Laat de wok op hoog vuur gloeiend heet worden. Schenk er wat olie in en roerbak de stukjes vis hierin een minuut of 3-4 tot ze gaar zijn. Schep de vis uit de pan. Schenk opnieuw een scheutje olie in de pan en voeg de ui en paprikareepjes toe. Roerbak 1 minuut en voeg dan de peultjes toe. Roerbak deze 2 minuten mee. Doe de gare mie en de oestersaus in de wok en roerbak een paar minuten. Schep op het laatst de taugé en gebakken vis erdoor.





Ingrediënten voor 4 personen

200 gram mie-nestjes, 300 gram stevige visfilet, in reepjes, bloemarachideolie, 1 rode ui, in boogjes, 1 gele paprika, in reepjes, 100 gram peultjes, in de lengte gehalveerd, 100 gram taugé, 2 eetlepels oestersaus