Krokante reepjes biefstuk en knapperige groenten

home > rundvlees-recepten > Krokante reepjes biefstuk en knapperige groenten

Azijn, sojasaus, sesamolie en suiker mengen.
Hierin paddestoelen 3O min. weken.
Laten uitlekken (vocht bewaren) en in plakjes snijden.
In wok 1 eetl. olie verhitten en biefstuk 5 min. roerbakken.
Uit pan nemen.
2 eetl. olie toevoegen en knoflook, ui, paprika 4 min. roerbakken.
Bleekselderij en wortel toevoegen en 2 min. knapperig bakken.
Kool en uitgelekte paddestoelen toevoegen en nog 2 min. roerbakken.
Weekvocht toevoegen en goed doorwarmen.
Biefstuk erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper.
Serveer met mie.





Ingrediënten voor 4 personen

2 eetl. wijnazijn
2 eetl. sojasaus
1 eetl. sesamolie
1 theel. suiker
50 g gedroogde Chinese paddestoelen
3 eetl. olie
400 g biefstuk, in reepjes
1 teentje knoflook, geperst
1 grote ui, in ringen
1 rode en groene paprika, in reepjes
150 g bleekselderij, in stukjes
2 wortels, in plakjes
300 g chinese kool, in reepjes
zout
peper