Spinazie Scramble

home > yum-cha-en-oosterse-hapjes > Spinazie Scramble

Verhit de olie op middelhoog vuur in een kleine koekenpan. Voeg knoflook koken voor 1 minuut of totdat lawaai en geurig. Roer in spinazie koken voor ongeveer 5 minuten, totdat spinazie wordt verwarmd door en overtollig water is verdampt.
Seizoen spinazie met zout en peper. Roer de kaas en laat smelten.
In een aparte pan op middelhoog lage, lichte jas met koken spray. Voeg de eieren en beginnen te krabbelen, nadat de eieren beginnen te stellen in spinazie kaasmengsel roeren. Kook nog een minuut en geniet!





Ingrediënten voor 4 personen

1 eetlepel extra vergine olijfolie
2 kopjes van bevroren spinazie, ontdooid en uitgelekt van overtollig water
2 teentjes knoflook gehakt
1 kopje eiwitten
1/4 kop van het licht mozzarella
Zout en peper