Zalm en Avocado loempia

home > yum-cha-en-oosterse-hapjes > Zalm en Avocado loempia

Meng saus ingrediënten en breng op smaak.
Meng de vulling ingrediënten. Week de rijst papier in het water. Plaats vullen in het centrum van papier en te verpakken. Houd loempia’s in een vochtige handdoek tot het klaar is om te frituren. Pan bakken in olie met een vleugje van kurkuma als een anti-Oxident tot ze goudbruin en krokant.
Wikkel elke hap in verse sla en kruiden en duik in de saus voordat je het gaat consumeren.





Ingrediënten voor 4 personen

Saus:
Vissaus
Limoensap
Honing
Knoflook
Korianderzaad, geroosterd en gemalen
Vulling:
Zalm (gerookt of vers)
Avocado
Uien, in blokjes gesneden
Chilisaus
Himalaya kristalzout
Verse kruiden en citroenverbena, kaffir limoenblaadjes, munt – wat je hebt bij de hand …
Rijstpapier
Sla, verse kruiden