Cornedbeef met baked beans

home > gerechten-met-bonen > Cornedbeef met baked beans

Verwarm de oven voor op 200ºC./Gasovenstand 6.
De aardappels in een grote pan net onder water zetten, aan de kook brengen en in ong. 10 minuten gaar koken. Afgieten en pureren en met melk, boter en zout (of hoe u het ook het lekkerst vindt) op smaak brengen.
De baked beans over de bodem van een 1½ liter grootte ovenschaal verdelen. Cornedbeef in een gelijkmatige laag over de bonen verdelen en op smaak brengen met een paar scheutjes worcestersaus. Puree er in een laag over leggen.
Onafgedekt 25 minuten in de voorverwarmde oven bakken. De puree moet krokant beginnen te worden, maar niet bruin zijn. Kaas erover strooien, weer in de oven schuiven en nogmaals 15-20 minuten bakken tot de kaas goudbruin is.





Ingrediënten voor 4 personen

Een simpele, eenvoudige, vullende maaltijd op basis van kant-en-klare ingrediënten. Serveren met gebakken ei en gegrilde tomaat als een stevig ontbijt of brunch, of met wat verse groenten als diner.
4 grote aardappels, geschild en in blokjes
1 blikje (420 g) baked beans
1 blikje (340 g) cornedbeef verbrokkeld
1 scheutje worcestersaus
75 g geraspte cheddar