Macaroni met Italiaanse-groentemix en ham-kaasreepjes

home > pastas > Macaroni met Italiaanse-groentemix en ham-kaasreepjes

Kook de macaroni in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
Verhit de olie in een wok en bak de Groentemix al omscheppend 6-8 minuten. Neem de oreganoblaadjes van de takjes. Giet de macaroni af. Schep de macaroni, ham-kaasreepjes, Room Culinair en oregano door de groenten en warm ze ± 2 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de macaroni over 4 borden en bestrooi met kaas.





Ingrediënten voor 4 personen

400 g elleboogjesmacaroni
zout
1 eetlepel olijfolie
400 g Italiaanse-groentemix
2 takjes oregano
± 250 g ham-kaasreepjes
1 pakje Room Culinair (2 dl)
peper
100 g geraspte kaas