Spaghetti met geitenkaassaus en olijven

home > pastas > Spaghetti met geitenkaassaus en olijven

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.
Smelt de boter in een steelpan, roer de bloem erdoor, voeg al roerend scheutje voor scheutje de melk toe en blijf roeren tot een gebonden saus is ontstaan.
Verkruimel de geitenkaas erboven en laat die smelten.
Breng op smaak met zout en peper.
Giet de spaghetti af, verdeel die over 2 borden en schenk de saus erover.
Verdeel er de olijven over, knip een paar blaadjes basilicum erboven fijn en garneer met de rest van de basilicum.





Ingrediënten voor 4 personen

150 g spaghetti
2 eetlepels boter
2 eetlepels bloem
1/4 liter melk
150 g zachte geitenkaas zonder korst
zout, versgemalen peper
20 zwarte olijven zonder pit
8 blaadjes basilicum