Spaghetti met Marsala en kalfsvlees

home > pastas > Spaghetti met Marsala en kalfsvlees

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de ham in dobbelsteentjes.
Pel de ui en hak hem fijn.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de hamblokjes en de ui erin aan.
Snijd het kalfsvlees in fijne reepjes, hak de peterselie fijn, voeg beide bij de ham en de ui en roerbak alles op een middelhoog vuur.
Giet er de vleesbouillon en de Marsala bij, kruid met peper en zout en laat 10-15 minuten op een middelhoog vuur pruttelen.
Kneed de zachte boter door de bloem en roer de massa in vlokjes door de saus tot deze bindt.
Breng op smaak met wat kaneel en versgeraspte nootmuskaat.





Ingrediënten voor 4 personen

200 g spaghetti
100 g rauwe ham
1 ui
2 eetlepels olie
350 gr kalfsschnitzel
1 bosje peterselie
3 dl kant en klare vleesbouillon
4 eetlepels Marsala (of andere witte zoete wijn)
peper, zout
1 eetlepel bloem
1 eetlepel boter
kaneel
nootmuskaat