Portugese andijviekalkoensalade portugal

home > recepten-uit-portugal > Portugese andijviekalkoensalade portugal

Koekenpan met Pam Cooking Spray inspuiten en verhitten.200 g kalkoenfilet in
blokjes in ± 5 min. gaar en goudbruin bakken. Dressing kloppen van 1½ eetl.
olie, 1½ eetl. rode wijnazijn, 1 eetl. ketchup, zout en peper. Slakom inwrijven
met teentje gepelde knoflook. Kalkoen, 250 g andijvie in dunne reepjes, 1
rode paprika in reepjes, 1 appel in blokjes en 1 tomaat in blokjes mengen.
Dressing erdoor scheppen. Garneren met 4 gevulde groene olijven.





Ingrediënten voor 4 personen

Bijgerecht

Ingrediënten voor 4 personen:

Pam Cooking Spray
200 g kalkoenfilet in blokjes
1,5 eetl. olie
1,5 eetl. rode wijnazijn
1 eetl. ketchup
zout
peper
teentje gepelde knoflook250 g andijvie in dunne reepjes
1 rode paprika in reepjes
1 appel in blokjes
1 tomaat in blokjes
4 gevulde groene olijven
100 g stokbrood
Linera (3 % vet)