Boeuf Stroganoff

home > rundvlees-recepten > Boeuf Stroganoff

Ui, paprika en knoflook in 1 eetlepel boter ca. 8 minuten zachtjes bakken
Vuur hoger draaien en champignons nog enkele minuten meebakken
Tomatenpuree erdoor roeren en ca. 3 minuten zachtjes bakken
Paprikapoeder, zout, peper en yoghurt erdoor roeren
In andere pan in 1 eetlepel boter reepjes biefstuk ca. 3 minuten om en om bakken
Wodka in pan schenken en alcohol laten verdampen
Reepjes vlees en wodka door saus scheppen
Geef er rijst en een groene salade bij





Ingrediënten voor 4 personen

1 1/2 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in dunne reepjes
1 klein teentje knoflook
2 eetlepels boter
200 g champignons, in plakjes
1 eetlepel tomatenpuree
1/2 eetlepel paprikapoeder
Zout
Peper
1 1/2 dl Griekse roomyoghurt
400 g biefstuk, in reepjes
1 borrelglaasje wodka