Knisperende vishapjes

home > rijsttafels > Knisperende vishapjes

Pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin roosteren en daarna grofhakken. Vis in 6 porties verdelen en met zout bestrooien. Eieren loskloppen. Vis eerst door bloem wentelen en dan door losgeklopt ei halen.
Vis in olie in ca. 5 minuten aan beide kanten mooi lichtbruin bakken. Halverwege baktijd beide pepers erover strooien en even meebakken.
Sojasaus, rijstazijn en pijnboompitten mengen en als saus bij vis serveren.





Ingrediënten voor 4 personen

Voor 6 personen:
1 1/2 eetlepel pijnboompitten – 3 tongscharfilets – zout – 3 eieren – bloem – 4-5 eetlepels sojaolie – 1/2 groene peper, fijngesneden – 1/2 rode peper, fijngesneden – 4 1/2 eetlepel sojasaus – 3 theelepels rijstazijn